Βασίλης Μπισμπίκης: «Δε θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω»

«Έχω έρωτα με την Κρήτη - Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» ως Ανδρέας Βρουλάκης και λίγο πριν τον δουν οι φανατικοί της σειράς στους δέκτες τους, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» για τον νέο του ρόλο, την αγάπη του για την Κρήτη και το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή. 

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της γ' σεζόν

«Ο “Ανδρέας” είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει έναν άλλο κώδικα τιμής, έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας. Θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκιο, το αίμα. Δε θέλει να γίνει σασμός, θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι γι’ αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν, μετά από τόσα χρόνια που λείπει, γιατί ήταν στα καράβια μετά στη φυλακή, σχεδόν τριάντα χρόνια μακριά από το χωριό. Θα καθυστερήσει τον σασμό… αυτό είναι σίγουρο» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον «Ανδρέα Βρουλάκη», τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στον «Σασμό».  

Μπισμπίκης: «Έχω έρωτα με την Κρήτη – Ήταν έκπληξη η πρόταση να συμμετέχω στον Σασμό»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Στέλιος Μάινας και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Χτύπησε» τατουάζ την…αγάπη του!

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε μέσα από το σήριαλ “Η λέξη που δεν λες” στον Alpha. Αγάπησα τον τόπο, έκανα φίλους, οπότε πηγαίνω συνέχεια και μένω για αρκετό καιρό. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, μου αρέσει το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Αγαπάω πολύ τους φίλους μου που είναι εκεί. Μέσα από την Κρήτη βρίσκω την ψυχή μου. Σκέφτομαι να ζήσω μόνιμα στην Κρήτη. Ψάχνω να βρω οικόπεδο» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μπισμπίκης για αναγνωρισιμότητα: «Δε θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω»

Όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα και στη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε:

«Παράδεισος» για τη Δέσποινα Βανδή η αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη

«Σιγά σιγά ψήνομαι με την αναγνωριμότητα. Δε με ενδιαφέρει, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Ό,τι είναι να κάνω, το κάνω και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω. Ό,τι θέλω θα κάνω, δε με ενδιαφέρει ποιος θα κοιτάξει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί το κάνουν οι άνθρωποι αυτό, γιατί θέλουν να εισβάλλουν τόσο πολύ στις προσωπικές ζωές των άλλων. Δε θα σταματήσω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top