Βασίλης Μπισμπίκης: «Χτύπησε» τατουάζ την…αγάπη του!

Η φωτογραφία και η μαντινάδα του ηθοποιού

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Stories τον περασμένο χειμώνα

Η Κρήτη είναι αγαπημένος προορισμός της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Και αυτό το καλοκαίρι το αγαπημένο ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί για τις διακοπές του.

Δέσποινα Βανδή: Σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα;

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές της, αλλά και τα γενέθλιά της που φέτος είχαν άρωμα Κρήτης.

Βασίλης Μπισμπίκης: To τρυφερό φιλί στη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της

Δέσποινα Βανδή: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Κρήτη

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης με το που επέστρεψε στη Αθήνα ήταν να πάει να «χτυπήσει» τατουάζ τον χάρτη της Κρήτης στη γάμπα του.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω Instagram γράφοντας: «Ήθελα μόνο μια φορά τση θάλασσα να μοιάσω για να μπορώ ολόκληρη την Κρήτη ν’ αγκαλιάσω».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε τατουάζ την αγαπημένη του Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε τατουάζ την αγαπημένη του Κρήτη
 

Για τη αγάπη που έχει ο ηθοποιός στο νησί είχε μιλήσει και ο πολύ καλός του φίλος, Μανώλης Κονταρός. «Θα χαρώ να τον έχω γείτονά μου, να γίνει Αποκορωνιώτης. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι θέλει ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην περιοχή του Αποκόρωνα, ενδιάμεσα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη, έχεις δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη, ξέρει», είχε πει ο μουσικός στο «Πρωινό».

Είναι επίσημο! Ο Βασίλης Μπισμπίκης «εισβάλλει» στον Σασμό

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Βασίλης Μπισμπίκης θα μπει στον Σασμό υποδυόμενος τον Ανδρέα Βρουλάκη. Ο Ανδρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στον Σασμό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στον Σασμό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top