Τζο Τζόνας - Σόφι Τέρνερ: Ανακοίνωσαν κι επίσημα ότι παίρνουν διαζύγιο

Η ανάρτηση της όμορφης ηθοποιού στο Instagram

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σόφι Τέρνερ και του Τζο Τζόνας

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα 24ωρα, ο Τζο Τζόνας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη Σόφι Τέρνερ ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση δύο παιδιών

Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου!

Μετά τις αποκαλύψεις των Αμερικανών και διεθνών ΜΜΕ ότι ο τραγουδιστής των Jonas Brothers κι η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αποφάσισαν να χωρίσουν, το ζευγάρι έβγαλε κοινή ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το διαζύγιο.

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ ήταν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού και σε φιλικό επίπεδο να πάρουμε διαζύγιο. Υπάρχουν διάφορες εικασίες στο γιατί χωρίζουμε, αλλά αλήθεια, αυτή είναι μια κοινή απόφαση κι ειλικρινά ελπίζουμε ότι όλοι θα σεβαστούν την επιθυμία μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», ανέφερε η ανακοίνωση της Τέρνερ και του Τζόνας στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Τζο Τζόνας και της Σόφι Τέρνερ

Σύμφωνα με το Page Six, ο Τζόνας προσπάθησε να σώσει τον γάμο του, ωστόσο οι δυο τους είχαν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Τζο. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», ανέφερε άτομο του περιβάλλοντός τους. 

Sophie Turner: Γέννησε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones!

«Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι ότι αυτός κι η Σόφι ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι», συμπλήρωσε.

Τζο Τζόνας & Σόφι Τέρνερ στο MET Gala τον Μάιο του 2022

Τζο Τζόνας & Σόφι Τέρνερ στο MET Gala τον Μάιο του 2022 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Της αρέσει να διασκεδάζει, του αρέσει να μένει στο σπίτι. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής», δήλωσε άλλη πηγή στο TMZ.

Ο Τζο Τζόνας κι η Σόφι Τέρνερ  ήταν μαζί από το 2016, ενώ τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στα βραβεία Billboard Music Awards. Έχουν αποκτήσε δύο κορούλες, η πρώτη γεννήθηκε το 2020, ενώ το 2022 ήρθε στη ζωή η δεύτερη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top