Χαλαρή η Ιωάννα Μαλέσκου: «Τέτοιες μέρες είχα άγχος...»

Η μακροσκελής ανάρτηση της παρουσιάστριας στο instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου με fresh hair look

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια τέτοιες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου να προετοιμαζόταν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά φέτος τα πράγματα για εκείνη είναι διαφορετικά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό 3 μήνες μετά τη γέννα

Πλέον είναι μανούλα και την ώρα που συνάδελφοί τους έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ετοιμάζονται για μια ακόμα απαιτητική χρονιά εκείνη βρίσκεται σε mood διακοπών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η παρουσιάστρια βιώνει την οικογενειακή ευτυχία στην αγκαλιά της κορούλας και του συζύγου της.

Νέο hair look για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ανέβασε στα social media διάφορες φωτογραφίες της όπου ποζάρει χαλαρή γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή.
Αν δε δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια απο τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top