Πέθανε γνωστός ηθοποιός στα 38 του χρόνια

Πρωταγωνιστούσε στο Mamma Mia!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Κρις Πελούζο

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο ηθοποιός Κρις Πελούζο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών! Ο ταλαντούχος ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή σε μεγάλες παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ, όπως το μιούζικαλ Mamma Mia! και πολλά ακόμα

Ο Κρις Πελούζο με τον αγαπημένο του σκυλάκο!

Ο Κρις Πελούζο με τον αγαπημένο του σκυλάκο! /Φωτογραφία Instagram

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πελούζο που ήταν πατέρας ενός παιδιού, έπασχε από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή. Το 2022 προχώρησε σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένεια που τον εμπόδιζε να εργαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αίτια θανάτου του 38χρονου ηθοποιού δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Ο Κρις Πελούζο πέθανε την Τετάρτη 16 Αυγούστου με τη θλιβερή είδηση να επιβεβαιώνεται από την προσωρινή πρόεδρο του τμήματος μουσικού θεάτρου του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, η οποία και δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην επίσημη σελίδα του θεάτρου στο Instagram.

Ο Κρις Πελούζο σε έναν από τους θεατρικούς του ρόλους

Ο Κρις Πελούζο σε έναν από τους θεατρικούς του ρόλους /Φωτογραφία Facebook

«Η οικογένεια του Michigan Musical Theatre είναι συντετριμμένη καθώς ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπητού μας μέλους, του λατρεμένου, χαρισματικού και θεϊκά προικισμένου, Κρις Πελούζο. Εμφανίστηκε στο Broadway στο MAMMA MIA!, ASSASSINS, LESTAT, THE GLORIOUS ONES, και BEAUTIFUL. Έπαιξε στην περιοδεία στο WICKED και πρωταγωνίστησε στο Λονδίνο στη MISS SAIGON και SHOW. Οι καρδιές μας είναι στην οικογένειά του», αναφέρει η ανάρτηση.

Η ανάρτηση για τον θάνατο του Κρις Πελούζο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top