«Αν κάνοντας παιδί έγινες έτσι...»: Η απάντηση της Συνατσάκη σε follower

«Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα»

Πριν από 8 μήνες η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η καθημερινότητά της άλλαξε, αφού προτεραιότητά της είναι πλέον η μικρή Ολίβια.

Δε φαντάζεστε τι κάνει η Μαίρη Συνατσάκη για να ηρεμεί!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Χθες, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η influencer – επιχειρηματίας δέχτηκε πολλές ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαίρη Συνατσάκη: «Σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό»

Ανάμεσα στα μηνύματα που έλαβε ήταν και από μια follower η οποία της έγραψε: «Εύχομαι να επανέλθεις στη Μαίρη, το άικον που όλοι αγαπήσαμε. Εύλογες απορίες, όταν λες ότι σου αρέσει να βάζεις σκούπα Δεκαπενταύγουστο. Εσύ που έκανες μπαζάρ τα ρούχα σου για καλό σκοπό. Εσύ που έκανες ταξίδια. Εσύ που ντυνόσουν όμορφα. Εσύ που είχες κοινωνική ζωή. Αν εσύ κάνοντας παιδί έγινες έτσι, τότε τι να πουν οι άλλες οι καψερές».

Συνατσάκη: Ατελειώτα παιχνίδια στο dreamy δωμάτιο της μικρής Ολίβια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Πόσταρε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στο μπαλκόνι του σπιτιού της φορώντας φόρμα και σουτιέν και αφού ευχαρίστησε για τις ευχές απάντησε στο σχόλιο της follower της.

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι’ αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top