Μάριος Αθανασίου: Δεν μπορώ να πω αν είμαι επιτυχημένος ηθοποιός

Τι είπε για τον ρόλο του ως πατέρας;

Διάφορες φωτογραφίες του Μάριου Αθανασίου/ NDP

Μία δήλωση που προκάλεσε εντύπωση έκανε ο Μάριος Αθανασίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ως ηθοποιός δεν μπορώ να σου πω αν είμαι επιτυχημένος».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως πατέρας, μιας και έχει δυο γιους, τον Αλέξανδρο και τον Δημήτρη.

Μάριος Αθανασίου: «Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα κρατήσει 2-3 μέρες!»

«Με πάρα πολλά λάθη, με πολλές δυσκολίες, προσπαθώ να μαθαίνω κι εγώ όσα περισσότερα μπορώ από τα παιδιά, γιατί αυτό νομίζω, ότι εγώ μαθαίνω από τα παιδιά και όχι εκείνα από εμένα. Δεν ξέρω αν οι γονείς μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι έργο κάνουν. Είναι δύσκολο, γιατί όλοι πηγαίνουμε με ένα ένστικτο και μια αγάπη προς τα παιδιά, κινούμαστε ανάλογα με τις εμπειρίες μας».

«Έπαθα σοκ»: Η Μαρία Σολωμού για τον χωρισμό με τον Μάριο Αθανασίου

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως τον ενοχλούσαν οι έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα.

«Πόσων χρόνων ήμουν τότε; (γέλια). Εντάξει, προφανώς κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Ίσως τότε ήμουν πιο φοβισμένος, πιο ανασφαλής. Και τώρα είμαι ανασφαλής αλλά νομίζω ότι είναι αχαριστία να μη χαίρεσαι την αγάπη του κόσμου. Είναι παράλογο να λες ότι δεν σου αρέσει που σε αγαπάει ο κόσμος. Νομίζω πως αυτό θέλουμε όλοι, από παιδιά το θέλαμε», σημείωσε μιλώντας στην εφημερίδα On Time.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top