«Έπαθα σοκ»: Η Μαρία Σολωμού για τον χωρισμό με τον Μάριο Αθανασίου

Περιέγραψε τη στιγμή που της ζήτησε να χωρίσουν

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά, μιλώντας για τον ρόλο της μητέρας αλλά και τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου πριν από 16 χρόνια

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου: Ο γιος τους έγινε 17 ετών!

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου, όταν ο γιος τους ήταν μόλις δύο ετών. 

Όταν ήταν ζευγάρι, ο Μάριος Αθανασίου «γέννησε» στη Μαρία Σολωμού την επιθυμία να κάνει παιδί!

Όταν ήταν ζευγάρι, ο Μάριος Αθανασίου «γέννησε» στη Μαρία Σολωμού την επιθυμία να κάνει παιδί!

«Το παιδί 2 χρονών κι ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δε θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα sαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού. 

Σολωμού: «Στην εγκυμοσύνη κοιμόμουν & είχα δίπλα την ένεση κορτιζόνης»

Για την αντίδραση του γιου τους: «Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια κι ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…” Δε ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του έναν χρόνο», είπε η Μαρία Σολωμού. 

Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου σε θεατρική πρεμιέρα το 2017

Μαρία Σολωμού & Μάριος Αθανασίου σε θεατρική πρεμιέρα το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ!», είπε η Μαρία Σολωμού για τη στιγμή που ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top