Λάουρα Νάργες: Γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στη Γερμανία με τον γιο της

Η έκπληξη που τις ετοίμασαν οι παιδικές της φίλες

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες

Στη Γερμανία, τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αποφάσισε να περάσει φέτος τα γενέθλιά της, η Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: Ετοιμάζεται για το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής της!

Παρέα με τον τον γιο της, τον μικρούλη Αλέξανδρο, πήγε να επισκεφτεί τις παιδικές της φίλες, με τις οποίες ήθελε να γιορτάσει τα 33 της χρόνια σε ένα μικρό πάρτι στο πατρικό της, στο Μέντεν.

Μέσω Instagram, μοιράστηκε με τους followers της πολλές φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, όπου ποζάρει με τον γιο της και τις φίλες της. Στην ανάρτηση, αναφέρει ότι ο Χρήστος Σαντικάι δεν κατάφερε να είναι μαζί τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Της έστειλε, ωστόσο, μια τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα

Η Λάουρα Νάργες παρέα με τις παιδικές της φίλες!

Η Λάουρα Νάργες παρέα με τις παιδικές της φίλες! /Φωτογραφία Instagram

«Συνειδητοποιήσαμε με τις κολλητές φίλες μου, με τις οποίες είμαστε μία ζωή μαζί, από 20 έως και 29 χρόνια, πως ποτέ δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε παρέα τα γενέθλια μου. Εφόσον είναι μες στο καλοκαίρι, πάντα έπεφταν στις (γερμανικές) διακοπές, μετέπειτα βρέθηκα Ελλάδα… και άντε βγάλε άκρη. Ήταν τόσο μα τόσο ξεχωριστή η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Ήρεμα, ήσυχα, με τους γιους μας (μα όλες μας αγόρια έχουμε), τα κορίτσια μου ετοίμασαν πρωινό έκπληξη στο σπίτι και βραδινό dinner σε ένα πανέμορφο εστιατόριο, και απλώς μιλούσαμε κ γελούσαμε όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μία μέρα, αλλά τελικά είμαστε πιο σοφές, πιο ώριμες και ίσως ακόμα πιο αγαπημένες… Ο άντρας μου έλειπε για επαγγελματικούς λόγους -αυτά έχει η ζωή που επιλέξαμε- αλλά φρόντισε να μου δείξει την αγάπη του με την πιο μεγάλη ανθοδέσμη που θα μπορούσε να κουβαλήσει ο γαμπρός μου

Λάουρα Νάργες: Το τρυφερό μήνυμα του Χρήστου Σαντικάι για τα γενέθλιά της

Ο Αλέξανδρος, το μεγαλύτερο μου δώρο, απολαμβάνει την καθημερινότητα του στη φύση με πεντακάθαρο οξυγόνο και με τόσους πολλούς νέος φίλους (μέχρι στιγμής μετράω 9 👶🏻😍)

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις γλυκύτατες σας ευχές και στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά από την πανέμορφη Γερμανία που τόσο μου έχει λείψει, περισσότερο από ποτέ… τελικά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top