Οι εμφανίσεις της Τέιλορ Σουίφτ προκαλούν -στην κυριολεξία- σεισμό!

Η παρατήρηση που έκαναν σεισμολόγοι στο Σιάτλ

Δείτε βίντεο για την Τέιλορ Σουίφτ από το Breakfast@Star

Σεισμό στην κυριολεξία προκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ στις εμφανίσεις της ανά την Αμερική

Στις 22 και τις 23 Ιουλίου η ποπ σταρ τραγούδησε στο Σιάτλ, στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras, με τους θεατές να προκαλούν σεισμική δραστηριότητα μεγέθους 2,3 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη σεισμολόγο Τζάκι Κάπλαν Άουερμπακ.  

H στιγμή που η Τέιλορ Σουίφτ καταπίνει... έντομο ενώ τραγουδά σε συναυλία!

Σεισμογράφος στην περιοχή κατέγραψε τη δραστηριότητα που προκάλεσαν οι φαν της ενώ χόρευαν. Μάλιστα, η σεισμική δραστηριότητα ήταν σχεδόν ίδια με εκείνη που είχαν προκαλέσει οι υποστηρικτές των Seattle Seahawks, το 2011- που έγινε γνωστό ως Beast Quake- κατά τη διάρκεια ματς του NFL. 

Το tweet της σεισμολόγου για τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Κι οι δύο συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Σιάτλ ήταν sold out και στις 22 Ιουλίου παρακολούθησαν το σόου 72.171 άτομα, αριθμό ρεκόρ για το Lumen Field, καταρρίπτοντας το προηγούμενο των 70.000 θεατών, σε συναυλία των U2 που είχε γίνει εκεί το 2011.  

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει ήδη εισπράξει πολλά εκατομμύρια δολάρια με την τουρνέ της

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει ήδη εισπράξει πολλά εκατομμύρια δολάρια με την τουρνέ της /Φωτογραφία AP Images/George Walker IV

«Είδα τα δεδομένα και από τις δύο συναυλίες και παρατήρησα ότι είναι σχεδόν πανομοιότυπα», δήλωσε η Τζάκι Κάπλαν Άουερμπακ στο CNN, για τη σεισμική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των δύο σόου της Σουίφτ στο Σιάτλ.  

Forbes: Ριάνα, Τέιλορ Σουίφτ & Μπιγιονσέ στις 100 πλουσιότερες των ΗΠΑ

Συγκρίνοντας τη σεισμική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών κι εκείνη που προκλήθηκε στο ιστορικό ματς του NFL, η σεισμολόγος επεσήμανε τις διαφορές. Στη δεύτερη περίπτωση ήταν στιγμιαία -καθώς προκλήθηκε λόγω μιας φάσης του αγώνα- ενώ στις συναυλίες τα δεδομένα αφορούσαν συνολικά 10 ώρες, κατά τις οποίες: «Ο ρυθμός ήλεγχε τη συμπεριφορά. Η μουσική, τα ηχεία, το beat, όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να διοχετευθεί στο έδαφος και να το ταρακουνήσει». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top