Λεοντίτση: Δείχνει αρετουσάριστο το σώμα της μετά τις γέννες

Το μοντέλο αναφέρει πως προσπαθεί να χάσει κιλά

Ότι το σώμα της άλλαξε πολύ μετά από τον ερχομό των δύο παιδιών της, ανέφερε η Σοφία Λεοντίτση, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks.

 

To μοντέλο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Σοφία Λεοντίτση: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο που έφτιαξε για τον γιο της

H Σοφία  που μέσα σε δύο χρόνια απέκτησε δύο παιδιά τόνισε πως μπορεί να μη νιώθει ωραία με την εικόνα του σώματός της  όμως ποτέ δε σκέφτηκε να ρετουσάρει τις φωτογραφίες της.

Η ίδια δημοσίευσε αυθεντικές της φωτογραφίες που τράβηξε στη θάλασσα και στις οποίες παίζει ανέμελη με  τον  έναν της γιο.

 

 

«Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου έτρωγα ό,τι ήθελα και ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη και οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί. Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά που θέλω να πετάξω από πάνω μου, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές που κλαίω γιατί έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα.

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω, γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολύ στους άλλους. Η ζωή έχει και τα κάτω της. Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια και δεν είναι όλα μωρε λαικ στη ζωή μας» έγραψε στη λεζάντα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top