Κάκκαβα: H φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ – «Κουράστηκα με τις τέλειες εικόνες»

Η παρουσιάστρια στηρίζει τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε πρόσφατα σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Μια διαφορετική φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Ναταλί Κάκκαβα, θέλοντας να δείξει πως υπάρχουν στιγμές στην καθημερινότητά της πιο χαλαρές που δε θυμίζουν την ατσαλάκωτη εικόνα της στην τηλεόραση.

J2US: Συγκινήθηκε με το τραγούδι για τη μοναξιά η  Ναταλί Κάκκαβα  

Η ίδια ακολούθησε το παράδειγμα της Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία πρόσφατα είχε μοιραστεί μια αυθόρμητη φωτογραφία της από την παραλία, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στέλνοντας το μήνυμα πως το τέλειο είνα βαρετό.

Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου και για τους γονείς μου»

 

«Βλέποντας αυτή την υπέροχη φωτογραφία που δημοσιοποίησε στο Instagram της η Γουίνεθ Πάλτροου σκέφτηκα αυθόρμητα το εξής..
Ποσο ακομπλεξάριστη είναι αυτή η πανέμορφη γυναίκα που μας δείχνει τις ατέλειες της..Τις ρυτίδες της,τα σημάδια γήρανσης στο δέρμα της,εντελώς αμακυγιαριστη και φυσικά με βρεγμένο μη στυλιζαρισμενο μαλλί.. Και μιλάμε για μια παγκοσμίου φήμης ηθοποιό που την έχουν λατρέψει εκατομμύρια θαυμαστές..
Ποσο θα ήθελα να ακολουθούσαν κι εδώ στην Ελλάδα το παράδειγμα της και οι εγχώριοι stars..Κουραστηκα πραγματικά με τις τέλειες εικόνες.. Που σε εγκλωβίζουν και εσένα τον ίδιο σε μια ψεύτικη πραγματικότητα..
Απολαύστε τον αληθινό εαυτό σας..Αγαπήστε τις ατέλειες σας και μοιραστείτε τις μαζί μας..
Θα μας βοηθήσει όλους πολύ..
Και τα νέα παιδιά να μην παλεύουν να μοιάζουν σε ένα ψεύτικο,άπιαστο και αψεγάδιαστο σώμα αλλα και εμάς τους ίδιους...Που θα νιώσουμε πολύ πιο όμορφα με τον εαυτό μας την επόμενη φορά που δεν θα χρειαστούμε 10 φίλτρα για να δημοσιοποιήσουμε μια δήθεν ανέμελη λήψη μας..
Ας απολοιποιήσουμε τη ζωή μας .Ας αποδεχτούμε τον εαυτό μας..Ας αγαπήσουμε τα ελαττώματα μας.
Και ας δώσουμε μια ευκαιρία σε οσους μας ακολουθούν να βλέπουν την αλήθεια μας..
Με τη Γουινεθ λοιπόν.. 🥰
», σχολίασε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top