Βερύκιος: «Τώρα γέρασα, είμαι ο μπάρμπα-Δήμος. Δεν είμαι για τα κοσμικά»

«Ποτέ κεντρικός, ποτέ εκπομπάρχης», είπε ο δημοσιογράφος

Καθημερινά ο Δήμος Βερύκιος μας καλημερίζει μέσα από την εκπομπή του Alpha, Happy Day. «Το Happy Day είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι με μπουνάτσα και θύελλες. Η Σταματίνα είναι ένα χαρισματικό παιδί το οποίο είχα την τύχη να το διαγνώσω από τις πρώτες κιόλας μέρες. Δεν κάνουμε συχνά παρέα και εκτός της εκπομπής, αλλά συνεννοούμαστε με τα μάτια», δήλωσε στην εκπομπή Breakfast@star.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε και την αποτίμηση της φετινής σεζόν που όπως είπε θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες. «Έχει δέσει η ομάδα γιατί έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, είναι ετερόκλητη, συμμετέχουν όλοι. Δεν παρακολουθώ τους άλλους, εμένα η δουλειά μου είναι στο ενημερωτικό κομμάτι. Όταν βγαίνω από το 15λεπτο ρίχνομαι στη δουλειά. Πολλές φορές τα μαθαίνω από το τι θα παίξει νωρίτερα το Happy Day και πιάνω τον σφυγμό».

Περήφανος ο Βερύκιος: Η κόρη του αποφοίτησε πρώτη από το πανεπιστήμιο!

Ο Δήμος Βερύκιος στο Breakfast@star

Αν και είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας δεν του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να γίνει κεντρικός παρουσιαστής και αν δεχόταν μια τέτοια πρόταση η απάντησή του θα ήταν αρνητική. «Ποτέ κεντρικός, ποτέ εκπομπάρχης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τώρα το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι οι καλοκαιρινές διακοπές και όχι κάτι…κοσμικό γιατί όπως ανέφερε γέρασε. «Τα σχέδιά μου για το καλοκαίρι θα είναι “φτωχά”, γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες. Περιορισμένα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους celebrities. Εγώ τώρα πια γέρασα, είμαι ο μπαρμπα-Δήμος και δεν είμαι για τα κοσμικά. Αυτά που κοροϊδεύω, δε θέλω να τα κάνω».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top