Σακίρα: «Ο Πικέ με απατούσε ενώ ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»

Όσα είπε η Κολομβιανή σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της

Δείτε βίντεο για τη Σακίρα από το Breakfast@Star

Τα πάντα γύρω από τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, αποκάλυψε η Σακίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό People

H Σακίρα έριξε το «καρφί» της για τον Πικέ

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, έμαθε για την απιστία του συντρόφου της την ώρα που ο πατέρας της, ο δημοσιογράφος Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, νοσηλευόταν στην εντατική. «Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική. Ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο», εξομολογήθηκε αρχικά η ποπ σταρ. 

Το 2011, στα πρώτα χρόνια του έρωτά τους, ο Πικέ είχε χορέψει σε συναυλία της Σακίρα!

Το 2011, στα πρώτα χρόνια του έρωτά τους, ο Πικέ είχε χορέψει σε συναυλία της Σακίρα! /Φωτογραφία AP Images/Emilio Morenatti

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάρρωση του πατέρα της χαρακτηρίζοντάς την «πολύ δύσκολη και αργή» και τόνισε: «Είχε περάσει κορωνοϊό, είχε δυο ατυχήματα, μια πνευμονία κι έκανε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις - όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αντοχής κι η μητέρα μου ήταν δίπλα του μέρα και νύχτα». 

Μετά τον χωρισμό η Σακίρα ανακοίνωσε ότι φεύγει οριστικά από τη Βαρκελώνη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στη μουσική εξηγώντας: «Η μουσική με βοηθάει να ξεπερνώ τα πνευματικά, ψυχικά και σωματικά μου προβλήματα. Έχω περάσει από άρνηση, οργή, πόνο, αποδοχή, θλίψη, ελπίδα, εξαπάτηση, ελπίδα ξανά, ενθουσιασμό. Τόσες πολλές συγκινήσεις και συναισθήματα που κατά καιρούς φαίνονταν ανάμεικτα, που έμοιαζαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μέσα μου, τα οποία κατάφερα να ξεμπερδέψω μόνο μέσα από τα τραγούδια μου, για να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Όχι για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, μόνο για να καταλάβω τον εαυτό μου και να τον ανεχτώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top