Ουγγαρέζος για Πούμπουρα: «Θέλω να σεβαστείτε ότι δε θέλω να το σχολιάσω»

Όσα αρνήθηκε να σχολιάσει ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα, κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν με την παρουσιάστρια και τον άλλον της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε το Colourday Festival

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε το Colourday Festival

Όταν κατά τη διάρκεια του Colourday Festival του ζητήθηκε από τους ρεπόρτερ να σχολιάσει τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα, ανέφερε ότι δε θέλει να πει κάτι. «Θέλω να σεβαστείτε ότι δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από όλα αυτά. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα επάνω σερ αυτό», τόνισε φανερά αμήχανος.

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση στο unfollow του Σάββα Πούμπουρα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι ο Σάββας Πούμπουρας στην ονομαστική γιορτή του πρώτου!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι ο Σάββας Πούμπουρας στην ονομαστική γιορτή του πρώτου! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα μπλόκαρε κάποιον στα social media, γιατί τον κούραζε η συμπεριφορά του. 

Ελένη Μενεγάκη «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια»

«Ξέρω γιατί το κάνω κι αυτοί που τους μπλοκάρω ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους μπλοκάρω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Αυτοί να κρυφτούν. Το μπλοκ δεν σημαίνει μόνο ότι μπορεί να μη θέλω κάποιον εκείνη την περίοδο. Μετά ξεμπλοκάρω αν μου περάσει. Μπορεί να έχω μπλοκάρει κάποιον επειδή με έχει κουράσει. Μπορεί αυτά που ανεβάζει να είναι υποκριτικά, μπορεί να ανεβάζει παπούτσια και να κάνει διαφημιστικά. Αν είναι θέμα ανθρώπου και δε θέλω να με βλέπει και να τον βλέπω, όταν το δω εννοείται ότι δε θέλω να τον βλέπω και να με βλέπει. Θα αλλάξω δρόμο ή μπορεί να περάσω από μπροστά του και να τον καρφώσω. Πολλοί με έχουν κάνει μπλοκ, επειδή τους έκανα unfollow. Όλα είναι ένα παιχνίδι, αλλά εγώ το νιώθω και δεν είναι καθόλου παιχνίδι για εμένα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top