Τσιμτσιλή: «Θα προτιμούσα να κάνω μια εκπομπή σαν τους Πρωταγωνιστές»

Θα άφηνε το Happy Day η παρουσιάστρια;

Για την επί χρόνια εκπομπή της Happy Day, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη.

Τσιμτσιλή: «Θα προτιμούσα να κάνω μια εκπομπή σαν τους Πρωταγωνιστές»

«Το γεγονός ότι και εγώ περνάω πολύ καλά σε αυτή την εκπομπή και σε αυτή τη συνθήκη με βοηθάει να δίνω χώρο και στους άλλους, να προσπαθώ να βγάλω τον καλύτερό τους εαυτό, να μην τους βλέπω ανταγωνιστικά αλλά να χαίρομαι όταν εξελίσσονται. Υπάρχει ένα ωραίο κλίμα, έχουμε παραγνωριστεί με την καλή έννοια αλλά πάντα υπάρχει ο επαγγελματικός σεβασμός», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Γενέθλια για την Τσιμτσιλή: Η συγκίνηση με τις ευχές των παιδιών της

Και συνέχισε: «Δεν έφυγε ποτέ κάποιος από την εκπομπή και να πει, “έφυγα γιατί μου σπάει τα νεύρα η Σταματίνα, δεν έχω χώρο, με νευριάζει ο τάδε, δεν μιλάω, δε φαίνομαι, δεν εξελίσσομαι. Όσοι έφυγαν ήταν γιατί δέχτηκαν μια καλύτερη πρόταση». 

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε: «Φέτος στα νούμερα τηλεθέασης έχουμε χτυπήσει ρεκόρ. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο κάνουμε νούμερα τα οποία είχαμε φανταστεί ποτέ. Είναι μεγάλη χαρά και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Σε μια χρονιά που όλοι οι ανταγωνιστές μας άλλαξαν, εμείς μείναμε ίδιοι στη ζώνη μας». 

Για την επί χρόνια εκπομπή της Happy Day, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη.

«Εμένα δε μου αρέσει να τσακώνομαι και να δημιουργούνται κόντρες. Θέλω τα προβλήματα να λύνονται. Από εκεί και πέρα όταν κάπως σε σχολιάζει και είναι σε κάποια εκπομπή on air, έχει και εσύ το δικαίωμα να απαντήσεις. Πάντα προσπαθώ να λειτουργώ πυροσβεστικά», πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που ζω εδώ καθημερινά οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Αν το σκεφτόμουν να κάνω και κάτι άλλο, θα το έκανα παράλληλα, δε θα άφηνα το Happy Day. Θα προτιμούσα να κάνω μια εκπομπή σαν τους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη», είπε τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top