«Η μαμά μου δεν ήταν εκεί, με εγκατέλειψε. Στα 18 βγήκα από το ίδρυμα»

Η εξομολόγηση της youtuber Dat Lilly για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Από πολύ νωρίς η ζωή έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην Dat Lilly, αφού η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 7.5 ετών.

«Μεγάλωσα μόνη από τα 7,5 και πήρα τη ζωή στα χέρια μου στα 18, όταν βγήκα από ένα ίδρυμα παιδικής προστασίας όπου και μεγάλωσα. Πιστεύω πιο δύσκολα από όσο ένα άλλο παιδί που θα έφευγε κάποια στιγμή από το σπίτι του με κάποιες βάσεις και λίγη περισσότερη ασφάλεια», είπε η γνωστή youtuber στην εκπομπή «Night Out» και πρόσθεσε: «Η μαμά μου  δεν ήταν εκεί. Και ήμουν πολύ μαμάκιας σαν παιδί και αυτό μου στοίχισε πάρα πολύ γιατί εκεί ήταν που άρχισα να έχω άγχος εγκατάλειψης. Επειδή η μαμά μου με εγκατέλειψε, οπότε μετά ένιωθα πως όποιος άνθρωπος έρθει στη ζωή μου θα με εγκαταλείψει».

 

Αν και παλαιότερα δε σκεφτόταν να κάνει τη δική της οικογένεια, εξαιτίας των δύσκολων παιδικών της χρόνων, μεγαλώνοντας αρχίζει να αλλάζει γνώμη και θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια.

«Παλαιότερα έλεγα πως δε θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια, τώρα που μεγαλώνω όμως λέω πως ναι. Παλαιότερα ήθελα να ζήσω πολλά πράγματα και ένιωθα πως με την οικογένεια σταματάει η ζωή. Τώρα όμως βάζεις την ζυγαριά και νομίζω πως γέρνω προς τα εκεί επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η συντροφικότητα, η ζεστασιά του σπιτιού, η φασαρία μέσα στο σπίτι, το να έχεις δυο δικούς σου ανθρώπους και να γυρνάς το βράδυ. Μου αρέσει αυτό», δήλωσε η ίδια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top