«Αυτά είναι κουταμάρες»: Ο Παπακαλιάτης απαντά στον Γκλέτσο

«Συνεχίζονται τα γυρίσματα του Maestro με νέα πρόσωπα και ανατροπές»

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και παρακολουθεί όλα όσο γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδαμε στον πρώτο κύκλο. Δεν μπορώ να αντιληφθώ την επιτυχία, τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. Μας ενημερώνουν από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media», είπε στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Στον πρώτο κύκλο της σειράς είδαμε πως ο δημιουργός έθιξε πολλά κοινωνικά ζητήματα, μιας κι όπως επεσήμανε ο ίδιος αυτός ήταν ο στόχος του. «Δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από όσα γίνονται γύρω μου, τα βλέπω και τα διαβάζω».

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλό θα ήταν ο Παπακαλιάτης να μην παίζει στο Maestro»

Γκλέτσος: Αντιδράσεις ηθοποιών στις δηλώσεις του για τον Παπακαλιάτη

Κλείνοντας του ζητήθηκε να σχολιάσει την  πρόσφατη δήλωση που είχε κάνει για εκείνον ο Απόστολος Γκλέτσος λέγοντας: «Καλό θα ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μην έπαιζε στο Maestro, γιατί δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

«Αυτά είναι κουταμάρες», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top