Βίκυ Σταυροπούλου: Η συγκίνησή της για την κόρη της

«Σκεφτόμουν ότι δεν ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση»

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μία προσωπική εξομολόγηση και αποκάλυψε ότι όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, είχε σκεφτεί να διακόψει την εγκυμοσύνη λόγω της πολύ μικρής της ηλικίας. 

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία και το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα τόσο γλυκό παιδί. Με στήριξε τόσο πολύ και έκανε τα πάντα για να μου πάρει αυτές τις ενοχές που νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια μητέρα. Θέλω να το πω αυτό και για τις μητέρες που νιώθουν το ίδιο γιατί ξέρω ότι είμαστε πολλές. Τώρα συνειδητοποιώ ότι ρε παιδί μου, αφού το πιο σημαντικό από όλα στη ζωή μου είναι η το παιδί μου, πως τότε δεν το σκεφτόμουν. Αλλά, όπως λέει και η Δανάη, αι τι θα έκανες; Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις μου είπε και κέρδισα άλλα πράγματα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό», είπε η ηθοποιός στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μπάρκα: Η ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας μέσα από το νοσοκομείο

«Είχα σχέση με τον μπαμπά της Δανάης, που όπως έχω ξαναπεί ήταν και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, έμεινα έγκυος και σκεφτόμουν ότι, επειδή ακριβώς ήμουν πολύ μικρή, δεν θα ήταν η σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Όμως χάθηκε ο παππούς μου και, επειδή είχα πάθει κατάθλιψη έφαγα μια φλασιά ότι για να με κρατήσει ο Θεός σε μια ισορροπία πήρε τον παππού μου, που ήταν για μένα τότε ότι αγαπούσα περισσότερο, και μου έστειλε στα σπλάχνα μου μια καινούργια ζωή» πρόσθεσε ακόμα η ηθοποιός στην εκπομπή της κόρης της.

Τα δάκρυα της Δανάης Μπάρκα για τη μητέρα της: «Η μαμά μου έβγαζε θαλπωρή στους άλλους, ενώ μέσα της υπέφερε»

Μετά την προβολή της συνέντευξης της Βίκυς Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε ότι η μητέρα της είναι ένας άνθρωπος αστείος και υποστηρικτικός, αλλά κουβαλάει τα δικά της τραύματα και πληγές.

«Αυτό μου δίνει το κίνητρο να πω ότι δεν είναι ωραίο πολλές φορές να κρίνουμε και να στοχοποιούμε, γιατί δεν ξέρουμε τι περνάει ένας άνθρωπος. Είναι ωραίο να είμαστε με τους ανθρώπους πιο επιεικείς. Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στο σπίτι δεύτερο δωμάτιο και κοιμόταν στο χολ. Στο σχολείο με έπαιρνε ο ξάδερφος, η γιαγιά και ο παππούς, γιατί η μαμά μου κυνηγούσε το όνειρό της. Αυτά σε στιγμές μου ήταν στενόχωρα και δύσκολα, αλλά όταν έβλεπα έναν άνθρωπο να μη σταματά και να παλεύει μου έδινε κίνητρο να τον θαυμάζω. Άρα έμενα στον θαυμασμό και το πόσο θαλπωρή έβγαζε στους γύρω της, ενώ εκείνη υπέφερε», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top