Φωτεινή Μπαξεβάνη: Μηνύει τη Δώρα Χρυσικού

Τι υποστηρίζει η ηθοποιός

Η δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, τη Δώρα Χρυσικού, τον Νίκο Ψαρρά και τη Ζέτα Δούκα συνεχίζεται, φέρνοντας μπαράζ μηνύσεων και ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Δώρα Χρυσικού μήνυσε την ηθοποιό Φωτεινή Μπαξεβάνη για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ πριν από έξι μήνες, ενώ πριν από λίγες μέρες η Φωτεινή Μπαξεβάνη μήνυσε τη Δώρα Χρυσικού για μήνυση για ψευδή καταμήνυση!

Οι παραπάνω μηνύσεις αφορούν τη συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020, όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το Παγκάκι». Εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

Μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για όσα συνέβησαν στην παράσταση «Closer» το 2008, η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε στο ΣΕΗ για τον φόβο της να συναντήσει τον ηθοποιό 11 χρόνια μετά στην Ιθάκη.

Στη συνέχεια κατέθεσε στο ΣΕΗ η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η οποία έδωσε μία τελείως διαφορετική εκδοχή για τη διάθεση της Χρυσικού προς τον Κιμούλη. Η ίδια υποστήριξε πως η Δώρα Χρυσικού ήταν αρκετά διαχυτική με τον Γιώργο Κιμούλη στην Ιθάκη ενώ είχαν φωτογραφηθεί μαζί.

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε, γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», είχε πει χαρακτηριστικά. 
Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού

Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top