Σοκάρει η Ζωή Κρονάκη: «Λειτούργησε με ακραία βία»

Το βίαιο περιστατικό που βίωσε σε τηλεοπτικό γύρισμα

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Ζωή Κρονάκη μιλώντας για την τραγική και βίαιη συμπεριφορά που είχε γνωρίσει τόσο η ίδια όσο και το συνεργείο της εκπομπής από τον ιδιοκτήτη ενός χώρου που είχε συμφωνηθεί να γίνει ένα γύρισμα.

«Το συνεργείο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω ήταν και το συνεργείο με το οποίο βιώσαμε αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα ήταν μια στιγμή συγκλονιστική για μένα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή να υπάρξω σε έναν εργασιακό χώρο, να έχουμε προσυμφωνήσει ότι το γύρισμα θα γίνει σε αυτόν τον χώρο και ο άνθρωπος που μας υποδέχθηκε να λειτουργήσει με ακραία βία. Με το να χτυπάει κάμερες, να βρίζει τον σκηνοθέτη, να τον πιάσει από τον γιακά, να βρίζει ιερά και όσια. Εγώ έβαλα τα κλάματα σε εκείνη την φάση», είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Τροχαίο ατύχημα για τη Ζωή Κρονάκη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoi Kronaki (@zoikronaki)

 


«Ένιωσα ανίσχυρη και αδύναμη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Το μόνο που ζητούσα είναι να σταματήσει, “ας σταματήσουμε το γύρισμα, δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω” έλεγα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε παροξυσμό. Αφότου κατεβήκαμε, μπορέσαμε τελικά και απελευθερωθήκαμε από τον χώρο. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν ο συνεντευξιαζόμενος αυτός που λειτούργησε έτσι. Ήταν ο άνθρωπος που είχε τον χώρο και είχε συμφωνήσει να γίνει το γύρισμα εκεί. Όταν φύγαμε από το γύρισμα, ο συνεντευξιαζόμενος μάς πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να συνεχίσουμε με κάποιον τρόπο. Φυσικά δεν έγινε ποτέ αυτό το γύρισμα και με αυτό τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω καμία σχέση», πρόσθεσε η Ζωή Κρονάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top