Εύα Μέντες: «Ξυρίζω το πρόσωπό μου»

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε το tip της για άψογο δέρμα!

Το μυστικό της για την αλαβάστρινη επιδερμίδα της μοιράστηκε μέσα από το Instagram η Εύα Μέντες. Η ηθοποιός είπε ότι… ξυρίζει το πρόσωπό της και οι followers της «έμειναν»!

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πρόκειται για τη θεραπεία που ονομάζεται dermaplaning, στην οποία με τη χρήση ενός αποστειρωμένου χειρουργικού νυστεριού, ξυρίζουν απαλά με τεχνική την επιφάνεια του δέρματος αφαιρώντας τόσο το νεκρό δέρμα, όσο και τις τρίχες.

«Ξύρισα το πρόσωπό μου!» έγραψε η Εύα Μέντες και ακολούθησε κι άλλη ανάρτηση. «Έλαβα πολλά σχόλια στην προηγούμενη ανάρτησή μου από γυναίκες που ξυρίζουν το πρόσωπό τους εδώ και χρόνια – εντάξει, υποθέτω ότι το “dermaplaning” είναι η προτιμώμενη λέξη, αλλά είναι αυτό που είναι και το λατρεύω» έγραψε η 49χρονη ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Μάλιστα, όταν κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους τη ρώτησε πόσο συχνά χρειάζεται να το κάνει εκείνη απάντησε: «Είμαι τέρας, οπότε μάλλον το χρειάζομαι κάθε δεύτερη μέρα! Χα. Τα μαλλιά μου μακραίνουν κάθε φορά που ανατριχιάζω. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Ξυρίζω τα πόδια μου στο ντους και όταν ανατριχιάσω όλη η δουλειά που έχω κάνει ακυρώνεται!» ανέφερ η Εύα Μέντες στα σχόλια του post της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top