Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Έπεσα σε πηγάδι, έμεινα 2 ημέρες-Νόμιζα πως θα πεθάνω

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μας ξεναγεί στο θρυλικό σπίτι στο Βραχάτι

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε για το παρελθόν της, τους γονείς της, ενώ περιέγραψε κι ένα περιστατικό που έζησε και την έχει στιγματίσει.

«Έφυγα από την Αθήνα και αποφάσισα να ζήσω μόνιμα εδώ στο Βραχάτι. Εδώ έζησα με τη μαμά και τον μπαμπά μου, ήμασταν συνέχεια μαζί. Το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, τα καλοκαίρια στη θάλασσα…», είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Κάθε βράδυ, ερχόμασταν εδώ σε αυτό το τραπέζι που έχω φτιάξει και τρώγαμε. Ήταν εδώ πάντα ο μπαμπάς, η μαμά, τα παιδιά μου που ήταν μικρά. Το σπίτι του πατέρα μου είναι απέναντι. Ερχόντουσαν κάθε απόγευμα με τη μητέρα μου και ετοιμάζαμε μαζί και με τον άντρα μου, τότε. Η ζωή συνεχίζεται. Είναι ωραία η μοναξιά. Την προτιμώ πια τη μοναξιά. Με τον Νίκο Κουρή δεν έχω καμία σχέση, το έχω ξεχάσει αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι», πρόσθεσε.

Ακόμη, η Μαργαρίτα Θεοδωδράκη αναφέρθηκε στο περιστατικό που έζησε και τη σημάδεψε: «Έπεσα σε ένα πηγάδι πολύ στενό, εννιά μέτρων. Έμεινα εκεί δυο μέρες, ήμουν πεπεισμένη ότι θα πεθάνω. Είχα σπάσει χέρια και πόδια, κατάλαβα ότι θα πεθάνω, ζούσα με την αναμονή του θανάτου. Επειδή ήταν χώμα και δεν έκανε κρύο, άρχισα να σκάβω με τη μπανέλα του σουτιέν επί δέκα ώρες και ανέβηκα από τα εννιά μέτρα στα επτά. Άρχισα να φωνάζω, με άκουσε ένας εργάτης που κλάδευε και ήρθανε μετά οι πυροσβέστες και με τραβήξανε. Είναι δύσκολη η ζωή, σκληρή. Πρέπει κανείς να παλεύει. Λίγες είναι οι καλές στιγμές».

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Έπεσα σε πηγάδι, έμεινα 2 ημέρες - Νόμιζα πως θα πεθάνω

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top