Σιαμπάνη-Σταθοκωστόπουλος: Οι επώνυμοι που πήγαν στη βάπτιση του γιου τους

Νονός του μικρού Φώτη ο Νίκος Οικονομόπουλος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα βαφτίστηκε την περασμένη Κυριακή ο καρπός του έρωτα της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Ο μικρός πήρε το όνομα «Φώτης» από τον παππού και πατέρα του επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά πριν από δύο χρόνια.

Ιωάννα Σιαμπάνη & Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βάφτισε τον γιο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Νονός του νεοφώτιστου ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος στη δεξίωση που ακολούθησε, τραγούδησε αγκαλιά με το βαφτιστήρι του τις επιτυχίες του. 

Στο πλευρό του ζευγαριού αυτήν την πολύ ξεχωριστή ημέρα βρέθηκαν επώνυμοι φίλοι του. Ανάμεσά τους η Αμαρρυλίς με τον σύντροφό της Κώστα Ματσίκα και τον γιο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Αμαρυλλίς με τον σύντροφό της, Κώστας Ματσίκα, στη βάπτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Η Αμαρυλλίς ποζάρει στο πλευρό του Κώστα Ματσίκα αγκαλιά με τον γιο τους - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στη βάπτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος) 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος) 

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη βάπτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος) 

Η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και ηλιοκαμένη - Φωτογραφία NDP (Νίκος Ζότος) 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top