«Λύγισε» η Άννα Βίσση: «Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια»

«Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά, αλλά και πόνος»

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα της Κύπρο μίλησε για τις συναυλίες που ετοιμάζει. Στα 65 της χρόνια γιορτάζει τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μιλώντας στους δημοσιογράφους, και δάκρυσε.

Σοφία Καρβέλα: Όλη η οικογένειά της στην παρουσίαση της νέας συλλογής της

«Χθες τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, προσπαθούσα να γράψω κάποια πράγματα, λέω τώρα “δεν τις συμπαθώ πολύ τις συνεντεύξεις Τύπου”. Δε φταίτε εσείς γι’ αυτό, εγώ φταίω. Δε μου αρέσει να πουλάω αυτό που κάνω, προτιμώ να τραγουδώ. Έτσι αποσυντονίζομαι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι δε φουσκώνω από υπερηφάνεια για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα».

Άννα Βίσση: Έκλαψε μπροστά στους δημοσιογράφους

«Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες, αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά, αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε μην τελειώσει αυτό που κάνουμε, μη δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα».

Τα υπέροχα αυτά χρόνια ξεκίνησαν για την Άννα Βίσση όταν γνώρισε τον Νίκο Καρβέλα. Μία σχέση καρμική με έρωτα και μεγάλες επιτυχίες. Είναι ο άνθρωπος που της χάρισε το ελιξήριο της νεότητας, όπως δήλωσε. 

«Θέλω να σταθώ πολύ λίγο στον τελευταίο άνθρωπο που για μένα είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι όλα αυτά τα 50 χρόνια και είναι ο Νίκος Καρβέλας. Εδώ χειροκροτούμε… Είναι ένας καλλιτέχνης χωρίς τα τραγούδια του. Αφού ζήσαμε και την ανθρώπινη σχέση, παντρευτήκαμε, ερωτευτήκαμε, εκείνος με ερωτεύτηκε στο τέλος της εφηβείας μου, εγώ πέντε χρόνια μετά… Το φοβόμουν στην αρχή. Είναι ένας πανέξυπνος, παρορμητικός άνθρωπος που τότε ακόμη δεν είχα δημιουργήσει τη δική μου προσωπικότητα ώστε να μην τον φοβάμαι, και μόνο τύχη θα μου έφερνε.

Αφού ζήσαμε την κανονική μας σχέση, ζήσαμε μία άλλη πραγματικότητα που ήταν μία μαγεία. Ήταν ένα κάρμα. Με τα τραγούδια του, μού έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και το ελιξίριο της αιωνιότητας της καλλιτέχνιδας Άννας Βίσση».

Ενδεχομένως το «Ν» στο κολιέ που επέλεξε να φορέσει για τα 50 χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας να μην είναι τυχαίο, αλλά να πρόκειται για ένα «ευχαριστώ» στον Νίκο Καρβέλα. 

Nίκος Καρβέλας - Άννα Βίσση σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top