Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού

«Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως, πλήρως ο εαυτός μου»

Ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού γνωστοποίησε η Sia. Η τραγουδίστρια έκανε αυτή την αποκάλυψη, δύο χρόνια αφού η ταινία της με τίτλο «Music», είχε δεχτεί έντονες κριτικές για την επιλογή να έχει μια ηθοποιό μη αυτιστική να υποδύεται ένα μη λεκτικό αυτιστικό άτομο.

 

 

«Είμαι στο φάσμα, και είμαι σε ανάρρωση και οτιδήποτε άλλο - υπάρχουν πολλά πράγματα», δήλωσε η Sia κατά τη διάρκεια μιας ειλικρινούς συζήτησης στην εκπομπή «Rob Has a Podcast», σημειώνοντας ότι είναι επίσης νηφάλια.

Sia: Αποκάλυψε Ότι Ανήκει Στο Φάσμα Του Αυτισμού

Η 47χρονη Sia δεν αποκάλυψε πότε διαγνώστηκε με την αναπτυξιακή αναπηρία, η οποία σύμφωνα με το CDC μπορεί να «ανιχνευθεί σε ηλικία 18 μηνών ή μικρότερη». Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι συνέβη πρόσφατα.

«Για 45 χρόνια, ήμουν κάπως σαν ... "Πρέπει να πάω να βάλω την ανθρώπινη στολή μου"», εξήγησε. «Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως, πλήρως ο εαυτός μου» είπε και πρόσθεσε ότι έχει πλέον μάθει να αποδέχεται τον εαυτό της.

«Κανείς δεν μπορεί ποτέ να σε γνωρίσει και να σε αγαπήσει όταν είσαι γεμάτη μυστικά και... ζεις μέσα στην ντροπή. Και όταν επιτέλους καθόμαστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και τους λέμε τα πιο βαθιά, σκοτεινά, ντροπιαστικά μυστικά μας και όλοι γελούν μαζί μας και δεν νιώθουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας σαν σκουπίδια και νιώθουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας να μας βλέπουν γι' αυτό που πραγματικά είμαστε και τότε μπορούμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε στον κόσμο και να λειτουργούμε απλά ως άνθρωποι και ανθρώπινα όντα με καρδιά και να μην προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι» ανέφερε χαρακτηριτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top