Μπουρδούμης: Είμαι σε φάση αναπροσαρμογής. Έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου

Η πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη

Πριν από λίγο καιρό έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση του χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, αφού ο μικρός Αναστάσης θα είναι για πάντα ο συνδετικός κρίκος.

Λένα Δροσάκη: «Ο χωρισμός συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι»

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά  για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή του μετά το διαζύγιο τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι ο γιος του.

Λένα Δροσάκη: Η φωτογραφία με τον γιο της, Αναστάση, μέσα στο δωμάτιό του

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν αλλά προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους/ φωτογραφία NDP

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χώρισαν αλλά προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους/ φωτογραφία NDP

«Είμαι σε μία φάση αναπροσαρμογής, γιατί έχουν συμβεί διάφορα στη ζωή μου. Το πιο σημαντικό τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο ερχομός του γιου μου. Εκεί είναι η βάση, εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί ορίζονται. Ό,τι κάνω και σκέφτομαι περιστρέφεται γύρω από εκείνον», ανέφερε στην εκπομπή των CoFounders στο YouTube ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Breakfast@star.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Κοινή έξοδος με φίλους


«Με εξοργίζουν οι αχάριστοι άνθρωποι. Βρέθηκα μπροστάρης στο κίνημα του #metoo και με ενοχλεί όταν άνθρωποι της δικής μου δουλειάς προσπαθούν να υπονομεύσουν και υπάρχει μία αχαριστία. Λένε: τι χρειάστηκε τώρα αυτό να βγει στην επιφάνεια; Εκδήλωνα την οργή μου το προηγούμενο διάστημα… με όποιο κόστος», σχολίασε στη συνέχεια αναφορικά με το κίνημα #metoo.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top