«Κακός» από τη σειρά Στο Παρά Πέντε έγινε... δάσκαλος!

Όσα αποκάλυψε για τη στροφή αυτή στην καριέρα του

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2005 ως ένας από τους δύο «κακούς» στην επιτυχημένη σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, Στο Παρά Πέντε

Σοφία Βογιατζάκη: «Μου είχαν χρεώσει μια σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή»

Ο λόγος για τον Πατρίκιο Κωστή μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν για την πορεία του στην υποκριτική, καθώς και για την απόφασή του να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και να εργαστεί ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Ενώ για δέκα χρόνια ο εργαζόταν ως ηθοποιός, αποφάσισε να πάει σε δημόσιο ΙΕΚ για να γίνει βοηθός νηπιαγωγού. Στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει κατατακτήριες εξετάσεις και να περάσει στο Παιδαγωγικό. Ο γνωστός σε όλους «Κακό» από το Παρά Πέντε ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν επειδή του άρεσε πολύ η επαφή με τα παιδιά και το παιδικό θέατρο, γεγονός που τον έκανε να αλλάξει καριέρα. 

«Γενικά το πάλευα ως ηθοποιός όσες φορές έκανα παιδικό θέατρο ήταν εμπειρία μεγάλη», δήλωσε. «Πολλά συμβαίνουν στη ζωή... Πάντα ίσως να είχες τη θέληση, αλλά να μην έβρισκες την αφορμή... Υπήρξαν πολλοί παράγοντες...», ανέφερε ως προς την απόφασή του να γίνει παιδαγωγός. «Πολλές φορές σχεδιάζουμε και δε μας βγαίνουν και πολλές φορές μας βγαίνουνε», πρόσθεσε. 

Πατρίκιος Κωστής: Ο ψηλός του Παρά 5 άφησε την υποκριτική & έγινε δάσκαλος

«Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει το θέατρο», πρόσθεσε ο Πατρίκιος Κωστής, ενώ σχετικά με το γεγονός της μέχρι σήμερα επιτυχίας και των συνεχών επαναλήψεων του Παρά Πέντε, το χαρακτήρισε «απίστευτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top