Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρετά τον Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα

«Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της Άντζελας Δημητρίου για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας πέθανε σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του.

Ανάμεσά τους και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία το πρωί της Παρασκευής ανήρτησε ένα μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές.

Η τραγουδίστρια έγραψε για τον Στηβ Κακέτση: «Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα. Μάλιστα ο Στηβ Κακέτσης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο λόγος που χώρισε με την γυναίκα του, Κατιάνα Μπαλανίκα, ήταν η Άντζελα.

Ο επιχειρηματίας είχε πει: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού» και συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ».

H Κατιάνα Μπαλανίκα με τον Στηβ Κακέτση / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top