Μάρκο Μενγκόνι: Δημοσιεύματα τον θέλουν σε σχέση με τον Μαχμούντ

Σκάνδαλο με τους Ιταλούς παίδαρους της Eurovision!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Ο τραγουδιστής που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα στην Eurovision 2023, λέγεται πως είναι σε σχέση με έναν πρώην εκπρόσωπο του μουσικού διαγωνισμού

Eurovision: Η φαντασμαγορική έναρξη κι η εμφάνιση-έκπληξη της Μίντλετον!

Ο λόγος για τον Ιταλό τραγουδιστή Μάρκο Μενγκόνι που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, μετά την ερμηνεία του στον διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι Due Vite

Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ιταλία στον διαγωνσμό τραγουδιού γοήτευσε το κοινό, όχι μόνο με την ερμηνεία, αλλά και την εμφάνισή του. 

Eurovision: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι νικητές

Τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή διαδέχονται το ένα το άλλο, με τις φήμες να τον θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή Μαχμούντ. Ο Μαχμούντ είχε περάσει κι εκείνος στο παρελθόν, από τη σκηνή της Eurovision, ενώ το 2019 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Το 2022 έλαβε μέρος ξανά. 

Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τους δύο άντρες σε σχέση, ενώ αναφέρουν επίσης, πως είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και διατηρούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Στο Breakfast@Star αναφέρθηκε πως: «Φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά οι δυο τους. Δεν ξέρουμε αν είναι σε σχέση μεταξύ τους ή δεν είναι. Πάντως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τους θέλουν μαζί. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι θα έρθει στη Μύκονο το καλοκαίρι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top