Eurovision: «Για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα» - Ποια ερμηνεύτρια το είπε;

Η πολυσυζητημένη δήλωση του μεγάλου φαβορί για την Ελλάδα

Δείτε όσα είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Alpha

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision 2023 με τις προβλέψεις να τη θέλουν και πάλι νικήτρια, η Loreen μίλησε για την αγάπη της στην Ελλάδα, τη συνάντησή της με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την αδυναμία που έχει στη... φέτα! 

Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Loreen

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Καλύτερα Δε Γίνεται, η εκπρόσωπος της Σουηδίας στον μουσικό διαγωνισμό είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπορώ να συνδεθώ με το κοινό».

Η Loreen είναι το απόλυτο φαβορί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2023

Η Loreen είναι το απόλυτο φαβορί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2023 /Φωτογραφία/AP Photo/Martin Meissner

Σε ερώτηση για την επιστροφή της στον διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια, η ίδια απάντησε: «Όπου υπάρχει θετική ενέργεια πηγαίνω. Όταν υπάρχει αρνητική δεν πάω καν. Όπου κι αν είπε ότι μπορεί να επιστρέψω, υπήρχε παντού γύρω μου ένα θετικό συναίσθημα».

Η γνωστή ποπ σταρ θυμήθηκε τη συνάντηση που είχε με την Έλενα Παπαρίζου. «Έχω συναντήσει την Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία, αλλά πολύ καιρό πριν. Θυμάμαι όμως, ότι ήταν μια πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα, ξέρεις, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε. 

Eurovision 2023: Η Loreen της Σουηδίας είχε πρώην σύντροφο... Έλληνα!

Όσο για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα, είπε: «Αγαπώ την Ελλάδα, μπορεί να έρθω στη χώρα σας για διακοπές μετά τον διαγωνισμό». 

Η Loreen θα έκανε τα πάντα για ένα κομμάτι ελληνικής φέτας!

Η Loreen θα έκανε τα πάντα για ένα κομμάτι ελληνικής φέτας!

Τέλος, η Loreen που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αγάπη της στην ελληνική φέτα, απευθύνθηκε στο ελληνικό κοινό και δήλωσε με χιούμορ: «Το Σάββατο, για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα. Σας αγαπώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top