Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για το προξενιό με τον Δημήτρη Μάζη

«Όταν τον γνώρισα τον Δημήτρη, δεν... έπεσα από την καρέκλα!»

Μία γεύση από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Mαμά-δες» μάς έδωσε σήμερα το Happy Day.

μπεττυ μαγγίρα

Στη συνέντευξη αυτή, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη αποκαλύπτοντας πως το προξενιό μεταξύ τους το έκανε ο Αντώνης Βλοντάκης!

μπεττυ μαγγίρα μάζης

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυό της Δημήτρη Μάζη/ ndp

«Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό. Ήθελε ο Αντώνης να με συστήσει στον Δημήτρη και να μας φέρει κοντά αλλά, εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενητής ο σωστός, και έναν χρόνο μετά μας σύστησε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν τον γνώρισα τον Δημήτρη, δεν “έπεσα” από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή όμως που ξεκίνησε η σχέση, δε μείναμε ποτέ χώρια. Παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης. Ο σύζυγός μου είναι παιδί της οικογένειας. Είχε μεγαλώσει όμως και σε τέτοια οικογένεια. Κρατούσε μόνος του δυο παιδιά όταν εγώ ήμουν στο YFSF και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι βράχος. Όταν έχεις τον βράχο να ακουμπήσεις, νιώθεις και γοργόνα. Ο Δημήτρης ζηλεύει και δεν το δείχνει. Τα πρώτα χρόνια εκνευριζόμουν πάρα πολύ γιατί εγώ ζήλευα» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top