«Νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική, μου έλεγαν ότι είμαι άρρωστη»

«Δε στερούμαι τίποτα απλά δε θα φάω ποσότητες»

Στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη η Νίνα Λοτσάρη μίλησε και για την περίοδο που ήταν 7 – 8 κιλά πιο αδύνατη συγκριτικά με σήμερα και αποκάλυψε ότι κάποιοι τότε πίστευαν πως έχει νευρική ανορεξία και την παρέπεμπαν σε γιατρούς.

Νινα λοτσαρη

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι θαυμάζει το σώμα της και τη ρώτησε πώς το διατηρεί και αν γυμνάζεται, η Νίνα Λοτσάρη είπε στην κάμερα του Happy Day:

«Γυμνάζομαι. Δε θα σταματήσω ποτέ να γυμνάζομαι, στη διατροφή δεν στερούμαι τίποτα. Στη διατροφή προσπαθώ να βρίσκω τις ισορροπίες. Δε στερούμαι τίποτα απλά δε θα φάω ποσότητες. Δε θα φάω μια ολόκληρη σοκολάτα, θα φάω δυο κομματάκια... Μια εποχή είχα αδυνατίσει πολύ, νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική και μου έστελναν γράμματα γιατροί και μου έλεγαν “κυρία Λοτσάρη, πηγαίνετε να κοιταχτείτε, είστε άρρωστη”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τη… σχέση της με τον χρόνο που περνά: «Αγαπάω πάρα πολύ τη Νίνα γι’ αυτά που έχει καταφέρει και για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, σε αυτή την ηλικία προσπαθεί να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της. Δε θα τα παρατήσει γιατί εκεί είναι η αποτυχία του ανθρώπου. Η αποτυχία του ανθρώπου είναι όταν τα παρατάει. Η κοινωνία καταπιέζει πάρα πολύ τις γυναίκες με αποτέλεσμα να αγχώνονται πάρα πολύ για την ηλικία τους, κάτι για το οποίο εγώ ήμουν απενοχοποιημένη από πάντα. Γιατί πρέπει να κρύψω αυτό που είμαι; Δεν το δέχομαι αυτό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top