Λένα Δροσάκη: Τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλ. Μπουρδούμη

Με ποιους τα γιόρτασε η πρόσφατα διαζευγμένη ηθοποιός;

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Super Kατερίνα

Τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, γιόρτασε το περασμένο Σάββατο η Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη: «Ο χωρισμός συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι»

Η ηθοποιός, φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της στην προσωπική της ζωή και να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, αφού όπως άλλωστε η ίδια δήλωσε, όλα είναι ακόμα πολύ νωπά μέσα της

Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγο πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δε μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το "όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια" έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δροσάκη για υποκλίση με Μπουρδούμη: «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει!»

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή κι έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δε σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», δήλωσε η ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου την περασμένη Κυριακή. 

Λένα Δροσάκη: Η φωτογραφία με τον γιο της, Αναστάση, μέσα στο δωμάτιό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η Λένα Δροσάκη γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο έχοντας στο πλευρό της λίγους μόνο καλούς της φίλους και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να... απουσιάζει. Το πάρτι των γενεθλίων της έγινε στο μαγαζί του κουμπάρου της Άγγελου Μπούρα, ενώ παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κι η άλλη της κουμπάρα, Βένια Καραγιάννη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top