Οι δηλώσεις του κρατούμενου Δημάκη που παντρεύτηκε στον Κορυδαλλό

Όσα είπε μετά τον γάμο του στις φυλακές με την Ερασμία Μάνου

Έναν ιδιαίτερο έρωτα ζει η Ερασμία Μάνου. Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, τώρα έκανε μαζί του το επόμενο βήμα και τον παντρεύτηκε! Για την ακρίβεια, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Mάνου: Ο γάμος της με τον κρατούμενο Δημάκη και η επιθυμία για ένα παιδί

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λίγες ώρες αργότερα, ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης δήλωσε τρισευτυχισμένος και τόνισε ότι ανυπομονεί να βγει από τη φυλακή για να μπορέσει να κάνει οικογένεια με την αγαπημένη του. Όπως είπε, η Ερασμία, είναι ο άνθρωπός του, το στήριγμά του σε όλα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ

Η Ερασμία Μάνου, βγαίνοντας από τις φυλακές όπου πήγε για να υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της και έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, μίλησε στις κάμερες, κάνοντας λόγο για μια τυπική διαδικασία: «Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, απλώς υπογράψαμε».

ερασμια μανου

Έναν ιδιαίτερο έρωτα ζει η Ερασμία Μάνου με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη/ NDP

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, παντρεύτηκε στον Κορυδαλλό τον φυλακισμένο αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου, μαζί με τη μητέρας της Σοφία Βόσσου στον Κορυδαλλό - Η Ερασμία παντρεύτηκε τον φυλακισμένο αρραβωνιαστικό της, Βασίλη Δημάκη / NDP 

«Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φιλενάδες μου, κάτι θα κάνουμε! Με τον Βασίλη δεν μπορώ να το γιορτάσω, μακάρι να μπορούσαμε! Άμα θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα...» πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top