Τριαντάφυλλος: «Η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει με έναν κούκλο»

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Ταλάντζεβ ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο τραγουδιστής έχει υποστηρίξει το τελευταίο διάστημα ότι η Ελευθερία Ελευθερίου βγαίνει με έναν κούκλο και πως δεν περιμένει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Η Ελευθερία, ποιον Μάριο; Πάμε να τη ρωτήσουμε. Ξέρω τι σου λέω, αφού μιλάω με την Ελευθερία. Δεν ξέρω; Αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τα έχει με έναν κούκλο. Βγαίνει με ένα παιδί που είναι κούκλος. Από εκεί και πέρα δεν ξέρεις. Τώρα τα έχουν δεν τα έχουν. Εγώ πιστεύω ότι πάει προς τα εκεί γιατί είναι και ωραίο παιδί και καλό και την προσέχει.

Δεν έχει σπουδάσει, παλεύει όμως να σπουδάσει την κόρη του και αυτό είναι 2 φορές προς τιμήν του. Και εμάς παλιά οι γονείς μας δούλευαν, δεν σπουδάσαμε όλοι. Κι εγώ δεν σπούδασα. Κατάφερα όμως να σπουδάσω την αδελφή μου και έγινε μια πολύ καλή οικονομολόγος. Σπούδασα γιατρός ψυχών. Τραγουδάμε, περνά καλά ο κόσμος», δήλωσε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ο Τριαντάφυλλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top