Στέφανος Δημουλάς σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Σας βλέπω σαν πατρική φιγούρα»

Δείτε όσα είπε ο χορευτής/χορογράφος στον παρουσιαστή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Δημουλά

Ο Στέφανος Δημουλάς όχι μόνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, αλλά εξέφρασε και δημόσια τον θαυμασμό του προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο τονίζοντας ότι τον βλέπει σαν μια «πατρική φιγούρα»

Ο Στέφανος Δημουλάς για το bullying: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα!»

«Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για εμένα, εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά, αλλά τα μηνύματα κι οι δράσεις που έχετε κάνει, όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ βιομηχανίας στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά!», είπε αρχικά ο γνωστός χορευτής/χορογράφος στον Φώτη.

Ο Στέφανος Δημουλάς συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του DWTS στο Star

Ο Στέφανος Δημουλάς συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του DWTS στο Star

«Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τη δουλειά ενός άλλου ανθρώπου, που δεν προβάλλεται, με τον τρόπο που θα ήθελε να τα πει. Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που ήρθε και είπε σε εσάς ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός και κατευθείαν, πήρατε το feedback κι όχι μόνο πληρώσατε τον καλλιτέχνη πολύ παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στέφανος Δημουλάς: Η εξομολόγησή του έκανε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να κλάψει

Τέλος, ευχαρίστησε τον παρουσιαστή εκ μέρους όλης της κοινότητας. «Μπράβο σας και σας ευχαριστώ, ακόμα κι από μακριά, από την Αγγλία», είπε.

Ο Στέφανος Δημουλάς ευχαρίστησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη συνδρομή του στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Ο Στέφανος Δημουλάς ευχαρίστησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη συνδρομή του στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top