Έλληνας ηθοποιός ξεσπά: «Ο Ντάνος και ποιος άλλος τόλμησε να βγει;»

«Είναι σαν να πάω εγώ να παίξω μπάλα με τον Μέσι»

Δείτε τι είχε πει ο Τάσος Κωστής για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του 

Την αντίθεσή του στο να παίζουν σε σήριαλ άνθρωποι που βγήκαν από ριάλιτι και δε σπούδασαν υποκριτική εξέφρασε ο Τάσος Κωστής. 

«Η Βουγιουκλάκη ζούσε με ένα καρότο και ένα μαρούλι»

«Διάττοντες αστέρες είναι. Μπαίνουν γιατί κάποιος έξυπνος είχε τη φαεινή ιδέα ότι “α, αυτόν τον ξέρει ο κόσμος, ας τον βάλω στο θέατρο”. Είναι σαν να πάω εγώ να παίξω ποδόσφαιρο με τον Μέσι. Είναι δυνατόν; Πού πας ξεβράκωτος στα αγγούρια; Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, που έχουν ρίξει κάποια χιλιόμετρα και πας εσύ να κάνεις τι; Να επιδείξεις τη μούρη σου επειδή σε ξέρουν και ανοίγεις το στόμα σου αλλά ξέρεις τι λες; Ε, έπαιξε κάποιος παίκτης ριάλιτι στην τηλεόραση και τι έγινε; Αν πάνε στο θέατρο, θα φύγουν. Εδώ ηθοποιοί που κάνουν πολλή τηλεόραση και όχι θέατρο, όταν πηγαίνουν στο θέατρο έχουν πρόβλημα» δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό "Λοιπόν".

Ο Τάσος Κωστής έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "Το ρετιρέ"

Ο Τάσος Κωστής έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "Το ρετιρέ"

Τάσος Κωστής: «Η γυναίκα μου είχε καρκίνο στον πνεύμονα»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός τον οποίο γνωρίσαμε ως Φοίβο στη σειρά «Το ρετιρέ» δεν έχει παίξει ποτέ σε σήριαλ με κάποιον που βγήκε από  ριάλιτι. 

«Όχι, δεν έχει τύχει, αλλά και πόσοι είναι αυτοί που έχουν έρθει και έπαιξαν; Ο Ντάνος και ποιος άλλος τόλμησε να βγει; Συνήθως τους βάζουν στα πρωινάδικα να μιλήσουν σαν γνωστοί. Και τι με αυτό; Εκμεταλλεύονται απλώς μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Εδώ, ο ηθοποιός κάνει σίριαλ με επιτυχία και μετά από λίγο καιρό ξεχνιέται».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top