«Η Βουγιουκλάκη ζούσε με ένα καρότο και ένα μαρούλι»

Όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης της εθνικής σταρ

Δείτε όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;.

«Η Βουγιουκλάκη έκανε ενέσεις στο εξωτερικό, για αυτό έπαθε ζημιά κι έφυγε»

«Η Αλίκη ήταν μια ψυχούλα, ένα μοναχικό άτομο θα έλεγα. Ήθελε κάθε φορά παρέες και τα λοιπά... Μου ζητούσε να της μιλάω για φαγητά, γιατί τότε ζούσε με ένα καρότο και την καρδιά ενός μαρουλιού για να χωράει στα ρούχα της», είπε για την εθνική μας σταρ ο ηθοποιός. 

Καταιγιστικός πάντα στις δηλώσεις του ο Τάσος Κωστής!

Καταιγιστικός πάντα στις δηλώσεις του ο Τάσος Κωστής!

«Κάθε φορά που τελειώνει μια δουλειά είναι ένας μικρός θάνατος. Αν νοσταλγούσα το Ρετιρέ θα ήταν σαν να θέλω καρπούζι τον χειμώνα... κάθε πράγμα στον καιρό του. Στο Ρετιρέ, όταν μας έψαχνε ο Γιάννης Δαλιανίδης με την Έλντα (σ.σ. Πανοπούλου), έλεγε “Θα είναι πίσω από τα σκηνικά και θα τρώνε”. Κι έτσι ήταν», δήλωσε για τον ρόλο του «Φοίβου» στο Ρετιρέ που τον έκανε γνωστό στο κοινό. 

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: «Με τον καρκίνο είμαστε ισόπαλοι»

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε επίσης: «Υπήρχαν συνάδελφοι του θεάτρου που με σνόμπαραν όταν έκανα διαφημίσεις και μεταγλώττιση, γιατί τα θεωρούσαν τριτοκλασάτα». «Έχει έρθει κόσμος την ώρα που τρώω σε ταβέρνα και με έχει χτυπήσει στην πλάτη για να μου μιλήσει. Εντάξει, δεν είμαστε και φίλοι», σχολίασε για τις αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπό του. 

Ο «Φοίβος» είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος ρόλος του Τάσου Κωστή

Ο «Φοίβος» είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος ρόλος του Τάσου Κωστή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top