Διονύσης - Ανούς: Παραμένουν ερωτευμένοι μετά το MasterChef 5

Το ζευγάρι έκλεισε 2 χρόνια σχέσης!

Δείτε όσα είχε πει η Ανούς στο star.gr για τον «νικητή της καρδιάς της», Διονύση Σαρακίνη

Σε όλους τους κύκλους του MasterChef έχουμε δει να δημιουργούνται κόντρες, δυνατές φιλιές, αλλά και μεγάλοι έρωτες που άντεξαν στον χρόνο. 

Ένας από αυτούς ήταν σίγουρα του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, οι οποίοι εξακολουθούν να πορεύονται μαζί στη ζωή, ενώ αυτό το διάστημα τους βλέπουμε ξανά στο MasterChef, όπου μέσω της διαδικασίας των επιστροφών, διεκδίκησαν και κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία.

MasterChef 5: Full in love Διονύσης και Ανούς - Πού πήγε το ζευγάρι;

Εξίσου κεραυνοβόλος ήταν και ο έρωτας του Διονύση Σαρακίνη με την Ανούς Χεριμιάν, ο οποίος «γεννήθηκε» στις κουζίνες του MasterChef 5 και «φούντωσε» έξω από αυτές. 

 

 

 

Ο Διονύσης Σαρακίνης, αν και δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, βγήκε απόλυτα κερδισμένος, αφού «έκλεψε» την καρδιά της αγαπημένης του Αννούς.

 

 

 

Η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον όχι μόνο συνεχίστηκε εκτός παιχνιδιού, αλλά μετράει ήδη δύο χρόνια. Μάλιστα το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί. 

MasterChef – Διονύσης: Ο έρωτας με την Ανούς και η συμβίωση

«Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα», είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αννούς. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση των δυο chefs, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε ο φτερωτός θεός θα αποφασίσει να εκτοξεύσει τα βέλη του. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top