«Είχα χάσει τον μπαμπά μου και έγραφαν ότι έπρεπε να ντρέπεται για μένα»

Σε ποια Ελληνίδα ηθοποιό ανήκει αυτή η δήλωση;

Η Δέσποινα Τσούτσα στη «Super Katerina»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τη Δέσποινα Τσούτσα στον ρόλο της «Τζένης» στη σειρά «Παράδεισος των κυριών».

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς σημειώνοντας: «Η Τζένη είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Πασχάλη, περιμένουμε να γίνει ο γάμος, που για εμάς τουλάχιστον είναι ο γάμος της χρονιάς, και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνει…».

Δέσποινα Τσούτσα

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

 

«Είχα ανεβάσει μια φωτογραφία, μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου, και έγραφαν από κάτω πολύ άσχημα πράγματα. Μου έγραφαν ακόμα και ότι ο μπαμπάς μου θα έπρεπε να ντρέπεται για εμένα. Ο κόσμος έχει πολλή κακία μέσα του και πολύ καλοσύνη επίσης. Υπάρχουν και αυτά τα σχόλια που τα βλέπω και λέω… Δέχομαι όμως και όμορφα σχόλια. Είναι η τάση του ανθρώπου όταν ακούει το ένα αρνητικό, γιατί είναι πιο έντονο, μπορεί να πιστέψει ότι κάτι κάνει λάθος. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Έχουν βγει και πολλές εφαρμογές και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, όποιος έχει κακία μέσα του, στηρίζεται εκεί. Τον μπαμπά μου, τον έχασα στα 19 μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top