Ιωάννα Μαλέσκου: «Θέλω το μωρό να μοιάσει στον σύντροφό μου. Είναι κούκλος»

Η παρουσιάστρια είναι στον 9ο μήνα - Θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Αντίστροφα για τον ερχομό της κορούλας της μετράει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια έχει μπει στον μήνα της κι ανυπομονεί να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι της. «Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δε θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στον μήνα μας και μετράμε αντίστροφα», δήλωσε η παρουσιάστρια. Ο καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά έρχεται σύντομα κι επιθυμία της παρουσιάστριας είναι το μωρό να μοιάσει σε εκείνον, γιατί όπως λέει: «Είναι κούκλος»

Ιωάννα Μαλέσκου: Πότε θα γίνει ο γάμος της;

«Αν με ρωτούσες για εξωτερική εμφάνιση θα σου έλεγα να τα πάρει όλα το μωρό από εκείνον. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, τον καλό χαρακτήρα, τη μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση, να στύβει και την πέτρα», είπε σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά /Φωτογραφία Instagram

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό της που δε θα ήθελε να πάρει η κόρη της. «Αυτό που θα ήθελα να μην πάρει τόσο έντονα από εμένα είναι αυτή η ευαισθησία που βάζεις και λίγο παραπάνω τους άλλους κι όχι εσένα», είπε.  

Μαλέσκου - Δανιάς: Παντρεύονται! Η αναγγελία του γάμου τους στο Ριζοσπάστη

Όσο για το πώς αποκάλυψε στον σύντροφό της πως θα αποκτήσουν παιδί, δήλωσε ότι ο τρόπος ήταν πολύ απλός χωρίς φιοριτούρες. «Είμαστε ανοιχτά βιβλία κι οι δύο. Ο ένας απέναντι στον άλλο. Ήταν πολύ απλοποιημένο, είμαι πιο γήινη. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που δε μετράει ο τρόπος που θα γίνει, αλλά η ουσία», ανέφερε.  

Η Ιωάννα Μαλέσκου με total black look λίγο πριν γίνει μανούλα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου με total black look λίγο πριν γίνει μανούλα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. «Θα παντρευτούμε με πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω, γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός», ξεκαθάρισε. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Επιπλέον, αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, η ίδια δεν την τοποθέτησε προς το παρόν χρονικά. «Δεν ξέρω αν πρέπει χρονικά να τοποθετήσω το πότε θα είναι ιδανικό και σωστό να γίνει η επιστροφή μου. Σίγουρα όμως είναι κάτι που θέλω κι εύχομαι να γίνει σωστά. Τώρα αν θα είναι Σεπτέμβριος ή κάποιος άλλος μήνας δεν το ξέρω», ανέφερε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top