Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια;

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του (πρώην;) ζευγαριού

Βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά στο Πρωινό

Ένας χωρισμός - βόμβα φαίνεται να έχει «σκάσει» εδώ και λίγες ώρες. Έπεσαν τίτλοι τέλους για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη μετά από εννέα χρόνια σχέσης;

Ευγενία Σαμαρά: Κάνει σχέδια γάμου με τον Γιάννη Ποιμενίδη;

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Χώρισε το ζευγάρι;

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Χώρισε το ζευγάρι;/ NDP

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της On Time, το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της σειράς «Εκδρομή», έχει πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωής.

Οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό τους στην οικογένεια και στους φίλους τους, χωρίς να έχουν δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Πάντως, στο Instagram δεν έχουν σβήσει ακόμα τις κοινές τους φωτογραφίες.

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου»

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην “Εκδρομή” κάναμε παρέα, ήμασταν φίλοι. Προφανώς δεν ήμασταν κολλητοί. Είχαμε πολύ ωραία επαφή σαν μυαλά, στην επικοινωνία. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για μένα το ότι τον γνώριζα πριν να είμαστε μαζί και τον θαύμαζα. Στο δικό μου μυαλό υπάρχει πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να πω τα πάντα…

Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη. Είμαι πιο κοντά στην ιδέα ενός παιδιού, ότι ίσως και να θέλαμε. Αλλά δε σου κρύβω ότι με αγχώνει πολύ. Πρέπει να είσαι εκεί. Θα έκανα οικογένεια χωρίς γάμο. Το μυστήριο δε πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι στη ζωή μου. Ένα παιδί θα άλλαζε. Αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει μια αλλαγή» είχε πει η Ευγενία τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή “Night Out”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top