Ελένη Ράντου: Η φωτογραφία της μητέρας της που πάσχει από άνοια

Οι ευχές της ηθοποιού στη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο

Δείτε όσα είχε πει η Ελένη Ράντου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μια φωτογραφία της μητέρας της που ζει μαζί της και τα τελευταία χρόνια πάσχει από άνοια, δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο στο Facebook η Ελένη Ράντου, θέλοντας να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» για την ονομαστική της γιορτή

Η Ράντου για τη μητέρα της: «Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις»

«Χρόνια πολλά μανούλα», έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη μητέρα της από το σπίτι της στον Χολαργό.

Η Ελένη Ράντου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση μαζί της, η οποία έχει περάσει από διάφορες φάσεις, αφού όπως εξομολογήθηκε η ίδια, είχε βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από εκείνη.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. 

Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου»

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Down Town ότι ως παιδί ένιωθε «οικονομικό βάρος» για τους γονείς της, κάτι που τη βάραινε και πάλευε χρόνια με την αίσθηση ότι ήταν ανεπιθύμητη

Η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέττα

Η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, Νικολέττα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κοίτα, με τη μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα... οικονομικό βάρος, διότι η οικονομική τους κατάσταση δεν επέτρεπε δεύτερο παιδί. Εγώ ήμουν το δεύτερο παιδί, οπότε μου έχει περάσει πολύ έντονα η αίσθηση ότι βάραινα, ότι περίσσευα, ότι ήμουν ανεπιθύμητη. Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις. Αυτό το κουβαλάς και ή το παλεύεις ή σε παίρνει από κάτω και το πας στην άλλη άκρη: να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων», είπε πει η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top