Πάνος Μουζουράκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο με τη Μαριλού Κοζάρη

Θα τους παντρέψει η καλή φίλη του καλλιτέχνη, Φανή Χαλκιά;

Δείτε όσα είπε η Φανή Χαλκιά για τον φίλο της, Πάνο Μουζουράκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει Πάνος Μουζουράκης, αφού σε λίγες ημέρες θα γίνει μπαμπάς. H αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Παντρεύεται γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Δείτε την αγγελία γάμου

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο, με τον γάμο να γίνεται στην Αίγινα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στο ΚΕΠ Κηφισίας και ζήτησε τις ληξιαρχικές του πράξεις γέννησης. Mάλιστα, οι υπάλληλοι εκεί ενημέρωσαν τον Πάνο Μουζουράκη ότι η δική του θα αργήσει να εκδοθεί αφού έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κοζάρη

Ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κοζάρη /Φωτογραφία Περιοδικό OK!

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη Μαριλού Κοζάρη μετά την είδηση ότι θα γίνουν γονείς

H κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό κι ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον δημοφιλή τραγουδιστή με τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου φαίνεται πως ταξίδευαν για Λονδίνο ή κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. 

Πάνος Μουζουράκης: Έγκυος η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη;

Οι δυο τους ήτανμ αρκετά ευδιάθετοι, ενώ προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες. Ο Πάνος Μουζουράκης προτιμάει να κρατά την προσωπική ζωή του και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κι ειδικά αυτή την ιδιαίτερη περίοδο για εκείνους. 

Σύμφωνα με την αναγγελία γάμου του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ το περασμένο Σάββατο: «Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στη Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Κουμπάρα του Πάνου Μουζουράκη η Φανή Χαλκιά;

Μετά την αναγγελία του γάμου τους, η Φανή Χαλκιά, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη φιλία της με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη, ενώ απάντησε στο αν δέχτηκε πρόταση να παντρέψει το ζευγάρι. «Όχι, δεν το ξέρω αν είμαι εγώ η κουμπάρα. Αυτό που μοιράζομαι με τον Πάνο και του το λέω κάθε μέρα, είναι πως θέλω τόσο πολύ να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος και χαμογελαστός γιατί του αξίζει», ανέφερε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκει ο άνθρωπος το ταίρι του να να πορεύονται μαζί. Είναι μόνο ευτυχία, υπέροχο»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top