Ματθίλδη Μαγγίρα: Έζησε την περίπτωση φαντάσματος που... έψηνε καφέ!

Η ηθοποιός μίλησε για κάποιες επιθανάτιες εμπειρίες που είχε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ματθίλδης Μαγγίρα

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, όπου μίλησε για τις επιθανάτιες εμπειρίες που είχε, αλλά και την επαφή της με ένα… φάντασμα

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα φάντασμα στο σπίτι»

Η γνωστή ηθοποιός είπε αρχικά: «Υπήρχε φάντασμα στο σπίτι, ακουγόταν στο γκαζάκι, έφτιαχνε καφέ, οι παντόφλες κινούνταν και πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να τον πιει. Τελικά έφυγε... αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω, μπορείς να το κάνεις να φύγει, γιατί οι ζωντανοί τα κράταμε. Τις ψυχές που φεύγουν που θρηνείς, αν δεν πεις στην κηδεία "σε απελευθερώνω", μπορεί να εγκλωβιστούν στο μεταξύ διάστημα, λένε».  

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Κίνηση ΜΑΤ, με τον Γιώργο Κοψιδά

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Κίνηση ΜΑΤ, με τον Γιώργο Κοψιδά

Ματθίλδη & Μπέττυ Μαγγίρα: Έχετε δει ποτέ τον αδερφό τους, Γιώργο;

Στη συνέχεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για δύο περιστατικά που την έφεραν κοντά στον θάνατο. «Είχα δύο επιθανάτιες εμπειρίες, μετά το έμαθα ότι λέγονται έτσι, είχαν δει έναν ψυχίατρο που το έλεγε. Είναι την ώρα που καταλαβαίνεις ότι θα φύγεις. Την πρώτη φορά ήμουν πάνω σε ένα άλογο που αφηνίασε στην Αμερική και με πήγαινε πάνω σε δέντρα και το δεύτερο ήταν με το αυτοκίνητο σε έναν δρόμο της Χαλκιδικής και πάω να προσπεράσω ένα μεσαίου μεγέθους φορτηγό και κάποια στιγμή βλέπω από το αντίθετο ρεύμα να μου ανάβει τα φώτα γυρίζω πίσω να δω αν φρενάρω να μπω πίσω από το φορτηγό αλλά είχε ουρά αυτοκίνητα. Εκεί κατάλαβα πως δεν έχω άλλη επιλογή. Έκλεισα τα μάτια μου, γκάζωσα για να πάω μετωπική με την νταλίκα. Λέω “τώρα φεύγω”. Όταν πεις στον εαυτό σου περνάει flashback η ζωή σου σε δευτερόλεπτα. Ξεκινάει από εκείνη τη στιγμή και πάει προς τα πίσω και πας μέχρι τη μωρουδιακή σου ηλικία, Μόλις συμβεί αυτό έρχεται μία ηρεμία, νιώθεις ότι πας σπίτι σου», εξομολογήθηκε.

Η εξομολόγηση της Ματθίλδης Μαγγίρα σόκαρε τη Μαρία Μπακοδήμου

Η εξομολόγηση της Ματθίλδης Μαγγίρα σόκαρε τη Μαρία Μπακοδήμου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top