Σοφία Μανωλάκου: «Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά. Πάσχω από τη νόσο του Crohn»

Η ηθοποιός από τους Παγιδευμένους έδωσε συνέντευξη στο The 2Night Show

Η Σοφία Μανωλάκου έκανε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση και μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει και για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα.

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή που πήγε καλεσμένη, στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1, «Παγιδευμένοι».

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια (…) Εάν έκανα παιδί, θα με έπιανε ο φόβος, αν ήμουν σωστή μητέρα και αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο. Αυτό με πνίγει. Δε σκέφτομαι, αν μπορώ να μεγαλώσω με κάποιον άλλον το παιδί, αλλά αν μπορώ μόνη μου ως μονάδα. Δεν ξέρω αυτό αν είναι επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά στη ζωή μου αισθάνομαι ανεξάρτητη», ανέφερε η Σοφία Μανωλάκου.

Σοφία Μανωλάκου - Σπύρος Σπαντίδας

Σπύρος Σπαντίδας - Σοφία Μανωλάκου / Φωτογραφία: NDP

«Πάσχω από τη νόσο Crohn, είναι γαστρεντερολογικό. Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρές από εμένα, σύμφωνα με τον γιατρό μου. Οπότε, όταν μιλάω δημόσια γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ. Εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αυτοάνοσα νοσήματα», ανέφερε η ηθοποιός.

Σοφία Μανωλάκου: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση»

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, εν αγνοία μου. Μου το είπε ο ίδιος. Μου έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και μου είπε ότι είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί μου, μόλις είχε ξεκινήσει να βγαίνει, δύο εβδομάδες και δεν είχε προχωρήσει η περίπτωση. Ήταν τίμιος όμως, μου το είπε και πληγώθηκα, αλλά αν μου το έλεγε πιο μετά θα πληγωνόμουν περισσότερο», αποκάλυψε η Σοφία Μανωλάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top