Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε από τη γοητευτική Θεοδώρα Πετάλας

Το πρώην ζευγάρι ήταν 3.5 χρόνια μαζί

Τι είπε στο Πρωινό Μας ο Νίκος Γεωργιάδης για τον χωρισμό Τσιτσιπά - Πετάλας

Χωριστούς δρόμους έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πετάλας. Την είδηση έκανε γνωστή, το πρωί της Τρίτης (21/3), ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας», υπογραμμίζοντας πως ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόσταση και τα πολλά ταξίδια του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.

Το πρώην ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του

Το πρώην ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το πρώην ζευγάρι σε χαλαρές βόλτες, αλλά και την 28χρονη στις κερκίδες την ώρα που ο αθλητής αγωνιζόταν.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα για ψώνια με τη σύντροφό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε με τη Θεοδώρα Πεταλάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε με τη Θεοδώρα Πεταλάς


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει για την αγαπημένη του σε συνέντευξή του για τη γνωριμία τους, αλλά και τη στήριξη που είχε από τη εκείνη.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δηλώνει πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του

 

Το πρώην ζευγάρι σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του -2

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε πει στο περιοδικό Down Town.

Στέφανος και Θεοδώρα σε χαλαρές στιγμές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020

Στέφανος και Θεοδώρα σε χαλαρές στιγμές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020

H Θεοδώρα Πετάλας έχει καταγωγή απο Λονδίνο.Η μητέρα της είναι Γερμανίδα και ο πατέρας της Έλληνας. Η 28χρονη ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Στέφανος και Θεοδώρα σε χαλαρές στιγμές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020 -3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top