Παπαγεωργίου: Ο γάμος του με τη Μιχαλάκη και ο μεγάλος του φόβος

Τι ερωτεύτηκε στη Δανάη;

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Πριν από 1.5 χρόνο παντρεύτηκαν στη Σύρο και από τότε είναι αχώριστοι. Ο ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του, αλλά αποκάλυψε και τον μεγάλο του φόβο.

Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

«Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δε θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου. Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Όσο για το τι ερωτεύτηκε στη σύζυγό του δήλωσε: «Δε θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή. Νομίζω είναι μία ποιότητα την οποία δεν τη συναντάς εύκολα, όχι μόνο σε ένα ταίρια, αλλά και στον κόσμο, εννοώ την αυθεντική καλοσύνη. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση ευτυχισμένη».

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top