Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

Θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου;

Για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: Ο σύζυγός της μαζί με τον πατέρα της στην πρεμιέρα της!

Η ηθοποιός θα συνεργαστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη, ο οποίος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, την «οδήγησε» στην υποκριτική, καθώς παρακολουθούσε παραστάσεις του από τα παρασκήνια. 

Η Δαναή Μιχαλάκη μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη σε θεατρική πρεμιέρα / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπολίδου

Η Δαναή Μιχαλάκη μαζί με τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη σε θεατρική πρεμιέρα / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπολίδου

«Το ήθελα πολύ να παίξω με τον μπαμπά μου. Δεν το προσπάθησα, αλλά είναι αυτό που λέω ότι κάποια στιγμή η ζωή στα φέρνει αυτά που θέλεις. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρισκόμαστε τηλεοπτικά», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη για τον μπαμπά της.

Και παραδέχτηκε: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Αγάπη μεγάλη, αυστηρός κριτής, αλλά μ’ αρέσει. Οριακά δεν θέλω να μου λες τα καλά, θέλω να μου πεις τα κακά και αν συμφωνήσω το ψάχνω να δω τι μπορώ να κάνω».

«Ο έρωτας με τον μπαμπά μου με οδήγησε σε αυτή την δουλειά. Πήγαινα στις παραστάσεις και τις έβλεπα από τα παρασκήνια. Έπαιξε ρόλο και η μαμά που ήταν στον χορό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Τέλος, στο ενδεχόμενο να ενώσουν κάποια στιγμή τις δυνάμεις τους με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου, απάντησε ότι είναι ανοιχτή σε μια τηλεοπτική συνεργασία, αλλά όχι στο να την σκηνοθετήσει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top